top of page

· XIUXIUEIG EDICIONS·

 

 

Som una editorial independent, enamorada dels àlbums il·lustrats i de moltes coses més!

 

Entrar en una llibreria o biblioteca i perdre la noció del temps tot contemplant, explorant, llegint, observant, mirant, analitzant, somniant, i fent un llarg etcètera d’accions en les que els llibres són el motor d’aquestes accions; sentir una atracció per les paraules, tant pel que fa a sonoritat, significat o etimologia, i jugar amb elles; sentir fascinació per les il·lustracions de contes i àlbums il·lustrats, autèntiques obres d’art!; descobrir nous llocs i aprendre a través dels llibres; i un munt de coses més, són les que ens passen a Xiuxiueig Edicions.

 

I per això engeguem aquest projecte editorial. No sabem si la nostra atracció cap als llibres (i revistes) és racional o irracional, creiem que és amor, i amb això ja t’ho hem dit tot.

 

Després de diferents experiències laborals relacionades o no amb les nostres formacions (història de l'art, gestió cultural i edició), i de somniar tenir una editorial pròpia, ha arribat el dia. Xiuxiueig Edicions és aquí!

 

I bé, tot i que és un projecte, diem-ne, personal (que compte amb el suport i col·laboració de diferents professionals per abastar tots els punts necessaris en el procés d’edició), volem que també sigui un projecte COmpartit. Perquè compartint i cooperant, unint esforços, es pot arribar més lluny. Per això, Xiuxiueig Edicions està més que oberta a co-edicions amb altres editorials, associacions, cooperatives, fundacions, entitats, empreses, etc.

 

O si vols, pot ser un projecte només teu. Perquè... Has somniat en tenir el teu propi llibre? O els teus propis llibres? També et podem ajudar a fer-ho realitat.

 

Bé, et convidem a que volis una estona per aquesta pàgina, i descobreixis què fem i què podem fer. És un projecte que comença, de manera que, com un arbre, apareixeran noves branques que aniran onejant al ritme de l’aire tot produint un xiuxiueig, el xiuxiueig de Xiuxiueig Edicions.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Xiuxiueig Edicions
bottom of page