· QUÈ FEM I OFERIM ·

 

 

Com hauràs llegit a la presentació de Xiuxiueig Edicions, el que sentim pels llibres és amor. I amb aquest sentiment anem fent i farem els nostres passos en el món editorial. I el que editem és i serà sobre tot allò que ens agrada i ens mou, per dins i per fora.

                            

Volem que els nostres llibres aportin alguna cosa a les persones: un missatge que permeti millorar algun aspecte de la seva vida; emocionar i aprendre a apreciar l'art a través d’il·lustracions; adquirir coneixements; començar una nova afició; conèixer nous indrets; etc. Volem generar moviment intern i extern.

 

La part estètica dels llibres és molt important per nosaltres. Com a amants de l’art i del disseny, curem la presentació de les nostres edicions.

 

I per fer-ho tot, hem de dir que tenim l’autoexigència i el perfeccionisme arrelats, ens agrada la feina ben feta. Mirem i remirem la feina que fem per assegurar-nos que el resultat és el màxim correcte possible. Des del principi fins al final del procés d’edició. Sabem que errare humanum est, i tots/es podem errar; però l’objectiu és fer la feina ben feta, sempre.

 

 

QUÈ EDITEM

 

 

. Edicions pròpies:

 

Xiuxiueig Edicions és una editorial que està enamorada dels àlbums il·lustrats i contes, de manera que aquesta és la nostra principal línia de publicació.

 

Però també ens interessen altres temes com són la cultura, la natura i la dona, de manera que també publiquem llibres sobre aquestes temàtiques. 

 

I sobre més coses que t'anirem descobrint. 

 

 

. Co-edicions:

 

Unint esforços es pot arribar més lluny. Per això, Xiuxiueig Edicions està més que oberta a co-edicions amb altres editorials, associacions, cooperatives, fundacions, entitats, empreses, ...

Tens una proposta? Fes-nos-la arribar!

 

 

. Ets autor/a – il·lustrador/a i tens una proposta?

 

Nosaltres busquem autors/es i il·lustradors/es, però també ens agrada que ens busquin. Així doncs, si tens una proposta, fes-nos-ho saber! Valorarem si encaixa amb les nostres línies editorials i filosofia per poder-la incloure dins el nostre segell.

 

 

EDITEM EN SUPORT PAPER

 

A Xiuxiueig Edicions ens agrada poder tocar els llibres, passar les pàgines tot sentint el so que fan, enflairar-los, llegir-los amb postures impossibles, i te’n diríem unes quantes més. Accions que només són possibles amb llibres en format paper. Romàntics? Potser sí. Va, sí. I...ecològics? També!

 

L’ecologia no és incompatible amb l’edició en format paper. Començant pel fet que utilitzem papers sostenibles certificats. I que si mai un llibre perd la seva vida perquè està ben atrotinat, sempre es podrà reciclar. Recordem que el paper és reciclable, i que molts dispositius electrònics s’acumulen generant deixalles que no s’acaben reciclant. Per tant, millor en paper.

De manera que l’opció del paper és per amor als llibres “en versió clàssica”, per romanticisme i per ecologia.

 

 

FILOSOFIA KM 0 EN LA IMPRESSIÓ DELS LLIBRES

 

A Xiuxiueig Edicions sabem que tenim bones impremtes al costat de casa, per aquest motiu, de la mateixa manera que comprem els tomàquets a un pagès del nostre poble, el procés d'impressió dels nostres llibres també té aquesta filosofia km 0, de proximitat.